Alle risico's gedekt voor de juiste prijs

Wil je zeker weten of je niet over- of onderverzekerd bent? Met een deskundig en persoonlijk verzekeringsadvies weet je zeker dat alle risico's gedekt zijn. Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Verzekeren voor ZZP en mkb

Behoefte aan persoonlijk en deskundig verzekeringsadvies? Dan ben je bij Tichelaar Verzekeringen aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring in de verzekeringsbranche ben je bij ons verzekerd van passend advies. Wij zorgen ervoor dat alle zakelijke risico’s voldoende afgedekt zijn tegen de scherpste tarieven. Zo kun jij met een gerust hart blijven ondernemen zonder dat je voor verrassingen komt te staan.

Hoe gaan wij te werk?

Op zakelijk gebied leren wij je graag eerst even kennen. Hoe lang onderneem je al? Doe je dit vanuit een bedrijfspand? En heb je medewerkers in dienst? Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we de mogelijkheden met je.

Daarna gaan wij aan de slag om alle risico’s voor jou in kaart te brengen. Zo ontdekken we precies welke verzekeringen bij jouw bedrijf passen. Wijzigt er onverwacht iets in je situatie? Ook dan kun je altijd op ons rekenen.

Waarom kiezen voor Tichelaar Verzekeringen?
  • Meer dan 25 jaar ervaring en deskundig advies
  • Persoonlijk contact met één direct aanspreekpunt
  • Volledige ontzorging voor zzp’ers en ondernemers in het mkb
  • Altijd een scherpe premie door collectieve inkoop
  • Bij schade begeleiden wij het proces van A tot Z

Vraag een gesprek aan
Ben je al verzekerd maar niet tevreden?

Laten we kijken welk verzekeringspakket wél bij je past.