Bedrijfsverzekeringen afsluiten: heb jij er al aan gedacht?

Ben jij de trotste eigenaar van een (nieuw) bedrijf? Dan is het slim om passende bedrijfsverzekeringen af te sluiten. Daarmee kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan. Denk daarbij aan schade, juridische conflicten of uitval van personeel. Maar: welke verzekeringen passen nu eigenlijk bij jouw bedrijf? Wij denken graag met je mee. 

Sluit eenvoudig je bedrijfsverzekeringen af bij Tichelaar Verzekeringen.

Als ondernemer kun je niet om bepaalde verzekeringen heen. Denk daarbij aan een (bestel)autoverzekering of aansprakelijkheidsverzekering. Ook als je  een bedrijfspand koopt, word je vaak verplicht om een bedrijfsverzekering af te sluiten. Daarnaast kun je je als ondernemer verzekeren tegen diverse andere bedrijfsrisico's. Zo houd je grip op je financiële situatie bij schade, conflicten of langdurig ziekteverzuim. 

Welke bedrijfsverzekeringen passen bij jou?

Dat is waar een verzekeringsadviseur om de hoek komt kijken. Door jouw persoonlijke situatie van alle kanten te bekijken, komen we tot een passend verzekeringsadvies. Dat kan bijvoorbeeld bestaan uit een gebouwenverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en een bedrijfsschadeverzekering. Heb je personeel in dienst? Dan is een ziekteverzuimverzekering geen overbodige luxe. 

Bespaar tijd: geef je bedrijfsverzekeringen uit handen

Natuurlijk houd jij het liefst tijd over voor je onderneming. Wij begrijpen dat. Daarom nemen wij jouw verzekeringszorgen graag uit handen. Bij Tichelaar Verzekeringen kun je namelijk terecht voor álle bedrijfsverzekeringen. Of je nu een zzp'er bent - of een bedrijf in het MKB runt. Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Vraag een gesprek aan