Woonhuisverzekering

Verzekerd van zorgeloos woonplezier

Zorgeloos wonen? Verzeker je (nieuwe) huis tegen schade en inbraak.

Heb je een nieuwe woning gekocht? Gefeliciteerd! Of wil je wellicht overstappen naar een nieuwe verzekeraar? Tichelaar Verzekeringen regelt het voor je. Wij snappen dat je zuinig op je thuis bent. Toch zit schade in een klein hoekje. Een brand, diefstal of lekkage kan je leven behoorlijk op zijn kop zetten. 

Hoe fijn is het als je je in dat geval geen zorgen hoeft te maken over de financiële afwikkeling? Wij bieden verzekeringen aan voor huizen in alle soorten en maten. Denk aan tussenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen of vrijstaande woningen met of zonder een rieten dak. 

Goed om te weten: Heeft je huis schade opgelopen? Dan kijkt een verzekeraar altijd naar de oorzaak. Is er sprake van achterstallig onderhoud? Dan wordt dit doorgaans niet vergoed. Zorg dan ook extra goed voor je huis. 

Slim inspelen op onvoorziene situaties?
Bereken en vergelijk je ideale woonhuisverzekering via onze tool. Is alles naar wens? Dan sluit je de verzekering direct af. In je digitale polismap (met app) zie je jouw verzekering(en) terug en geef je eenvoudig schades of mutaties door. 

Bereken je premie